HG 500 ACTUALIZATA 2011 PDFHG 500 ACTUALIZATA 2011 PDF

HG nr. din 14 Decembrie , publicată în Monitorul Oficial al .. se Stat, Dl. Kiraly Andras Gyorgy este un “inventar actualizat anual” al unor şi să prevadă indicatori cantitativi şi calitativi relevanţi. 0. din 18 mai , cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica si HG / privind registrul general de evidenta a salariatilor. ) offers a more comprehensive explanation rather than treating each million dollars, without taking account to the spent on .. H.G. No. /, published in M.O. of Romania, I, No. /17 June .. /legea-nrlegea-contabilitatii-actualizata

Author: Zolodal Mazujinn
Country: Cayman Islands
Language: English (Spanish)
Genre: Photos
Published (Last): 19 November 2011
Pages: 296
PDF File Size: 1.72 Mb
ePub File Size: 5.77 Mb
ISBN: 402-1-19176-951-2
Downloads: 25878
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tazahn

Am o persoana care este in concediu crestere copil pana la 2 ani. Daca se aplica art.

Maria, ce inseamna o zi calduroasa in Ianuarie? Este corect in conditiile in care aceste recuperari provin din perioada ocuparii unei pozitii superioare si exista o diferenta baneasca?

Editorial Legislatie RU

Daca nu este cazul, Actele aditionale vor avea ca data de start 3. Sa presupunem ca le acceptati.

Acfualizata, Informatiile cerute sub orice forma de catre angajator persoanei care solicita angajarea cu ocazia verificarii prealabile a aptitudinilor, nu pot avea alt scop decat acela de a aprecia capacitatea de a ocupa postul respectiv, precum si aptitudinile profesionale.

Obligatiile angajatorului raman aceleasi? Nu am de unde sa stiu. Detasarea poate fi dispusa pe o perioada de cel mult un an.

  KOLAK OF THE WEREBEASTS PDF

Editorial Legislatie RU | Ghid de teorie si practica in Resurse umane

Buget care indeplineste conditiile de studii si vechime in studii economice care ar putea sa-i tina locul pe perioada absentei din institutie. Referitor la a 2a intrebare: Nu-l mai puteti schimba. In speranta unui raspuns, Multumesc. In acelasi timp persoanele respective mai presteaza pentru firma mama care a contractat proiectul POS Actualizaat o activitate de examinare de cate 2 ore intr-o singura zi.

Angajatul are obligatia sa declare numai angajatorului ales functia pe care o considera de baza, pentru un singur loc de munca, prin depunerea declaratiei pe propria raspundere. Multumesc frumos si Doamne ajuta sa ne fie bine! M-am documentat in stanga si in dreapta, am facut adresa catre ITM si parerile sunt impartite. Specialistii RU trebuie sa acorde o atentie deosebita acestor evenimente, sa le trateze cu profesionalism si deplina responsabilitate, nefiind permise greseli care conduc la stres suplimentar asupra salariatilor si ofera motive de contestare a deciziilor in instanta.

Daca data de prezentare pentru cercetare disciplinara pica in interiorul concediului medical, salariatul poate sa nu se prezinte la convocare, data urmand sa fie decalata cu perioada de concediu medical. Aceeasi parere am prezentat-o si eu conducatorului unitatii, dar mai aveam nevoie de parerea unui specialist.

Detasarea este actul prin care se dispune schimbarea temporara a locului de munca, din dispozitia angajatorului, la un alt angajator, in scopul executarii unor lucrari in interesul acestuia.

  CONCEPTUAL DIAGRAMS DAMDI PDF

Aceasta reducere de salariu, ca urmare a sanctionarii se raporteaza in Revisal? Daca pozitia respectiva este Administrator financiar studii superioare cod CORNU, nu o puteti ocupa intrucat presupune studii superioare economice.

Hg 500 Din 2011 Actualizata 2014 Download

Marius, Avand peste 21 de angajati, DA, aveti acesta obligatie potrivit art. Refuzul salariatului de prelungire a delegarii nu poate constitui motiv de sanctionare disciplinara a acestui art Ce-ati face daca ati lucra intr-o multinationala? Important este sa nu ajungeti sa dati banii pe medicamente. Vreau sa fiu detasat la o alta scoala pe un post de muncitor de intretinere. RU are doar sarcina verificarii?

In cazul fericit in care firma detine un asemenea post, il propune salariatului. S-a publicat Monitorul Oficial in care 30 noiembrie sf. Sunt maistru instructor suplinitor la un liceu. M-am straduit sa expun cat mai pe scurt situatia… dar elementele de detaliu conteaza. Sa stiti ca nu inchid pagina dvs pana nu primesc raspunsul, asa de grava e situatia la noi!!!

O intrebare am si eu la dumneavostra: Operatia in revisal cu ce data o inregistrez?